brusszel


Ki lett Az év külföldi vállalatvezetője?

Figyelő Online
2015.02.04  09:10   
mail
nyomtatás
Idén először díjazták őket.
A Budapest Business Journal (BBJ) és a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) közös gálaestjén idén első alkalommal díjazta a külföldi vállalatvezetőket. A Budapest Business Journal „Az év külföldi vállalatvezetője" (Expat CEO of the Year 2015) díját a szakértőkből álló grémium Javier González Pareja-nak, a magyarországi Bosch csoport vezetőjének ítélte oda, míg a HIPA különdíját Kersten Bachmann, a TAKATA Safety Systems Hungary Kft. ügyvezetője kapta, a magyar beszállítókért végzett tevékenységéért.

„Magyarországi kinevezésemkor azt a célt tűztem ki magam elé, hogy munkámat a bizalom, az innováció és a sikerorientáltság vezérli majd. Az elmúlt évek személyes és vállalati sikerei azt bizonyítják, hogy a helyes irányt választottam. A csapatommal nap, mint nap azon dolgozunk, hogy a Bosch munkaadóként és piaci szereplőként továbbra is fontos szerepet játsszon Magyarországon. Köszönöm a Bosch csoport valamennyi magyarországi munkavállalójának - ezt a díjat nekik köszönhetem és nekik szól." - nyilatkozta Javier González Pareja a díjátadó alkalmából.

A szervezet által alapított és odaítélt különdíj azt a külföldi cégvezetőt illeti, aki a megelőző esztendőben a legtöbbet tette a magyar beszállítókért és a hazai kkv-szektor erősítéséért. Az idei gálán ezt az elismerést Kersten Bachmann, a TAKATA Safety Systems Hungary Kft. ügyvezetője kapta.

 

mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.