brusszel


Hol érdemes társat keresni?

Figyelő Online
2015.02.23  15:01   
mail
nyomtatás
Régiós kutatás a legnépszerűbb randioldalakról.
„A Randivonalon folyamatosan több százezer felhasználó keresi társát egy adott időszak alatt és úgy látjuk, hogy évről évre egyre nagyobb aktivitással teszik ezt. 2014-ben már több mint 11 millió üzenetet küldtek egymásnak társkeresőink, ez 15%-os növekedés az előző évhez képest" - egészítette ki a Gemius kutatás adatait Móczár Rudolf, a Randivonal.hu társkereső oldalt üzemeltető Dating Central Europe Zrt. marketingigazgatója.

Tévhit, hogy az interneten társat keresők inkább a fővárosiak közül kerülnek ki és az is, hogy a férfiak vannak többségben. A Randivonal adatai alapján csupán minden harmadik társkereső budapesti és ha külön megvizsgáljuk a társkeresők korösszetételét nemek szerint, azt látjuk, hogy míg 40 év alatt valóban a férfiak vannak - minimálisan - túlsúlyban, a 40 év felettiek esetében már a hölgyek felé billen a mérleg nyelve az oldalon.
„Az elmúlt évek során egyébként a 30-as és az 50-es korosztály aránya nőtt a leginkább az oldalon, társkeresőink háromnegyede 30 év feletti. Köszönhető ez annak, hogy a Randivonalat látogatók a komoly kapcsolatokban hisznek, többségük azt keresi az oldalon" - tette hozzá Móczár.

És hogy mikor érdemes társat keresni? A Randivonal statisztikái szerint a hétvége a legforgalmasabb, de a mobil elterjedésével már gyakorlatilag a nap 24 órájában elérhetők azok, akik tényleg komolyan gondolják a társkeresést.
A napokban publikálta a Gemius legfrissebb kutatását, amiben utánajártak, hogy a régiónkban országonként mely társkereső oldalak a legnépszerűbbek. A kutatásban a 18-69 éves felhasználókat vizsgálták 2014 novemberében.
A Gemius kutatásából kiderült, hogy Magyarországon toronymagasan a legnépszerűbb társkereső oldal a Randivonal.hu, melyet tavaly novemberben méréseik alapján közel 300 ezer internetező látogatott, összesen annyian, mint a második és harmadik leglátogatottabb magyar társkeresőt együtt.
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.