brusszel


Hátrányos helyzetű középiskolásoknak gyűjtenek adományokat.

Figyelő Online
2015.02.27  12:15   
mail
nyomtatás
Crowdfunding kampányt indított a Studium Generale Alapítvány 150 magyar, szociokulturálisan és anyagilag hátrányos helyzetű középiskolás diáknak szervezett egyhetes, ingyenes, intenzív érettségi felkészítő Tavaszi Tábor finanszírozására.
A honlapon bárki adományozhat, bármekkora összeget, akár pár dollárral segítve a cél elérését, mindenféle regisztráció nélkül, ha rendelkezik online fizetésre alkalmas bankkártyával.

A kampány egészen március 18-ig él, ez idő alatt 10 ezer dollár az összegyűjteni kívánt álomhatár az Indiegogo nevű platformon, ahol egy promóvideó mellett, a kampány részletes leírását is elérhetik az érdeklődők.

Hogyan segíthet?

• Ha van rá lehetősége, adományozzon a Tavaszi Tábor megvalósítására!
Akár csak pár dollár is óriási segítséget jelent!
• Ossza meg a Facebook, Twitter oldalán, illetve bármilyen fórumon a kampányt! Küldje emailben, belső levelező listán a linket családtagjainak, ismerőseinek, munkatársainak, kiemelten a külfölddel kapcsolatban lévőknek, hogy ők is népszerűsítsék a kezdeményezést!

Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.