brusszel


Lévai Anikó a legbefolyásosabb nő

Figyelő Online
2015.04.01  10:37   frissítve: 2015.04.01 11:21
mail
nyomtatás
A Forbes szerint az üzleti szférában az OTP volt marketing és értékesítési ügyvezető igazgatója, Balogh Gabriella lett az első, aki jelenleg Spéder Zoltán médiabirodalmának meghatározó vezetője. A médiakategóriában az RTL Klub kereskedelmi igagzgatója, Vidus Gabriella lett az első, a kultúra területén pedig az ország legnagyobb prózai színházát irányító színész-rendező, Eszenyi Enikő nyert. A magyar közélet legbefolyásosabb asszonya a miniszterelnök felesége, Lévai Anikó lett.
Az üzleti szféra legbefolyásosabb asszonya, Balogh Gabriella üzleti karrierje mellett kétgyermekes édesanya. Korábbi főnökével, Csányi Sándorral nem szakadt meg a kapcsolata, amióta távozott az OTP-től: az Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségi tagja. Őt Beke Zsuzsa, a Richter Gedeon kormányzati kapcsolatok- és kommunikációs igazgatója, majd Fábián Ágnes, a Henkel Magyarország ügyvezetője követik a rangsorban, de helyet kapott a listán a Google magyar vállalatát irányító korábbi Sláger Rádió-vezér Heal Edina vagy Pogány Éda, aki fenntarthatósági kommunikációs igazgatóként dolgozik a svájci központú Coca Cola Hellenic kötelékében. Az üzleti szféra toplistáján kapott helyett két híresség is: a tévéműsorára gasztrobirodalmat építő Stahl Judit nyolcadik a listán, a férjével közös sikeres üzleti vállalkozást építő Rubint Réka befolyását pedig mi sem mutatja jobban, minthogy 666 ezer követőjével a legszélesebb személyes Facebook közösséget irányítja Magyarországon. Stahl és Rubint a legbefolyásosabb celebek listáján is szerepelt a magazin tavaly júliusi számában.
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.