brusszel


Új vezérigazgató a Magyar Suzuki Zrt. élén

Figyelő Online
2015.04.14  13:02   
mail
nyomtatás
A Magyar Suzuki Zrt. igazgatóságának tagját, Naoyuki Takeuchit nevezte ki a vállalat vezérigazgatójának a Suzuki Motor Corporation - tájékoztatott a vállalat kedden.
Az új vezérigazgató Ryoichi Ourát váltja, aki az elmúlt egy évben a termelés közvetlen irányításának megtartása mellett látta el a vezérigazgatói feladatokat.

A közleményben felidézik, hogy Ryoichi Ourát 2014 májusában nevezték ki vezérigazgatónak. Vezetésével a Magyar Suzuki Zrt. előkészítette és beindította a Suzuki új globális modellje, a Vitara gyártását és forgalmazását, vezérigazgatóként egyszerre irányította a termelést és a vállalat általános ügyeit.Miután a Vitara sorozatgyártása és forgalmazása ez év március 5-én elindult, a társaság általános irányítását Ryoichi Oura Naoyuki Takeuchinak adja át.

A vállalat ezzel visszatér a jól bevált szervezeti rendhez, és ismét szétválasztja a termelés irányítását és a vezérigazgatói feladatkört. Ryoichi Oura saját szakterületén folytatja a munkát a termelés vezetőjeként és az igazgatóság tagjaként - közölték. Naoyuki Takeuchi gépészmérnökként diplomázott a Yamanashi Egyetemen, 1980 óta dolgozik a Suzuki vállalatcsoportnál.

A Magyar Suzuki Zrt.-hez 2012-ben érkezett, vezető mérnökként vett részt a jelenlegi Swift fejlesztésében. Mostani kinevezéséig a beszerzési és minőségirányítási igazgató pozíciót töltötte be a vállalatnál.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.Kiegyezés a székely–holland sörháborúban

Magyar politikai siker is a Csíki Sör Manufaktúra és a Heineken kiegyezése - állítják kormányzati informátoraink.

Bajban a taxisok réme

Lemondott az Uber elnöke, Jeff Jones, miután a cég háza táján egymást érték a botrányok.

Alternatív valóságok

Igencsak eltérő a NOB és a helyiek véleménye 
a tavalyi ötkarikás játékok hagyatékáról, de a rengeteg gond mellett van azért néhány sikersztori is.

Jönnek az automata áruházak

Egyre több, főként a fizikai világban aktív nagyáruház vezeti be a legkülönfélébb online és elektronikus eladásösztönző praktikákat.

top200