brusszel


Reagált a Felcsút: kitartanak a hűséges támogatók mellett - Simicska nem az

Figyelő Online - Jandó Zoltán
2015.04.17  09:39   
mail
nyomtatás
A Felcsút közleménye szerint a „sajtóban felröppent hírek szárnyrebbenései nem a valóságból merítettek".
Reagált a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia (PFLA) a Figyelő szerdai cikkére, amelyben arról számoltunk be, hogy a sportszervezet támogatóinak harmada hirtelen eltűnt a szponzorfalról. Mint írtuk, a távozók között van az akadémiát korábban támogató valamennyi Simicska érdekeltség, így a Közgép, a Hír TV, és Pro-Aurum Zrt., illetve a Demján Sándor is, aki régebben nem csak magánszemélyként, de az érdekeltségébe tartozó Trigránit Zrt-n keresztül is szponzorálta a miniszterelnök által alapított PFLA-t.

Rajtuk kívül a keddi állapot szerint nem szerepelt a támogatók listáján a korábbi szponzorok közül a Coca-Cola, a BÁV Zrt. az FGSZ és több más kisebb vállalat sem.

A Felcsút most rövid közleményt tett közzé honlapján. Eszerint az „Akadémia kitart minden régi és hűséges támogatója mellett (például Coca-Cola), így a sajtóban felröppent hírek szárnyrebbenései nem a valóságból merítettek". A PFLA az érintettektől elnézést kért, és egyben azt is jelezte, hogy a honlapját tovább fejleszti, amihez minden érintett szíves türelmét és megértését kérik.

A Coca Cola azóta vissza is került a szponzorfalra, igaz más rajtuk kívül nem, azaz nem egyértelmű, hogy a példaként említett üdítőital-gyártó mellett van-e más is, aki véletlenül maradt le a listáról. Mindenesetre arról továbbra is 16 olyan cég hiányzik, amely február közepén még ott szerepelt. Ennek fényében pedig egyelőre úgy fest, hogy sem Demján Sándor, sem Simicska Lajos nem tartozik az akadémia régi és hűséges támogatói közé.

Az Orbán-Simicska háború következményeiről részletesen olvashatnak a Figyelő csütörtökön megjelent számában.
mail
nyomtatás
címkék: SimicskaFelcsút

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.