brusszel


Táplálékkiegészítő-befektetés egy Jeremie alaptól

Figyelő Online - Halaska Gábor
2015.04.20  14:47   
mail
nyomtatás
Új befektetés a Jeremie 1-es X-Ventures Alphában: sikeresen zárult az X-Ventures Alpha újabb tranzakciója, amely során az Alap 240 millió forint kihelyezéséről döntött a Real Balance California Zrt. -be. Ezzel együtt 10-re nőtt a Jeremie 1-es Alap aktív befektetések száma.

Az X-Ventures Alpha kockázati tőkealap kezelő Zrt. több lépcsőben, 240 milliós befektetést vállalt a táplálék kiegészítő piacon.

A Real Balance California Zrt. idén ősszel tervezi magyarországi piacra lépését, azzal a céllal, hogy egy olyan újfajta étrend-kiegészítő családot hozzon létre, amellyel mindenki az ízlésének, életkorának és életvitelének megfelelő étrend-kiegészítőhöz juthat.A Real Balance California Zrt. által kidolgozott termék hazai know-how és egy amerikai koncepció „házasításából" jött létre, nemzetközi termékfejlesztői és értékesítői csapat együttműködéséből. A tulajdonosok és a befektetők a magyar és európai mellett elsődleges célpiacnak tekintik az amerikait is.

„Jelenleg a termékfejlesztés utolsó szakasza zajlik, a receptúrák optimalizálása, az értékesítés előkészítése, valamint az értékesítési partnerek toborzása. Erős értékesítési központot szeretnénk létrehozni Magyarországon, ahonnan a külföldi piacokra való terjeszkedést is koordinálnánk." - foglalta össze Szani János, a Real Balance California Zrt. vezérigazgatója.

„Az étrendkiegészítők piaca továbbra is érdekes, komoly növekedési lehetőséget látunk benne. A Real Balance Californiát a menedzsment csapat tapasztalata, magyarországi fejlesztői háttér és az amerikai üzleti koncepció együttese tette vonzóvá számunkra. - tette hozzá Zsembery Levente, az X-Ventures Alpha Zrt. vezérigazgatója.

Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.Ötvenmilliárd feletti tőke a startupoknak

Az új ciklus első Európai Uniós forrásból finanszírozott kockázati tőkebefektetése a debreceni Insimu Patient volt, amely tőkét kapott a Hiventurestől.

Budapesti konferenciával indul a FabLaBNet

Az Európai Unió által támogatott új projekt, a FabLabNet március 28-án indul a partnerek által közösen, 3D-nyomtatott alkatrészekből épült rakéta jelképes kilövésével..

Kaposváron oktatják a jövő startup vállalkozóit

Európában is egyedülálló digitális oktatási platformmal és a diploma mellett akár befektetési lehetőségekkel is várja a Kaposvári Egyetem 2017-ben hallgatóit.

Másfél milliárd 6 erős nagyprojektre

A Bay Zoltán Kft. másfél milliárd forintnyi magas hozzáadott értékű kutatási, fejlesztési és innovációs projektek fejlesztését kezdi meg.

top200