brusszel


Ezt tervezik a Napi Gazdasággal

Figyelő Online
2015.04.21  11:42   
mail
nyomtatás
Teljes értékű közéleti napilappá alakítják a Napi Gazdaságot - közölte az újság főszerkesztője, Csermely Péter kedden az M1 aktuális csatorna műsorában.
A napilap új témákkal, rovatokkal és tartalommal jelenik majd meg - mondta Csermely Péter, majd úgy fogalmazott, hogy az újság "egy gazdasági szaklap volt a tegnapi napig". Ugyanakkor közölte azt is, hogy a lap "erős gazdasági gerincét" szeretnék megőrizni.

Csermely Péter, aki korábban a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese volt, elmondta, hogy a lap szerkesztősége "több helyről" áll majd össze: számítanak az ott dolgozók legtöbbjére, a Magyar Nemzettől távozók közül és máshonnan is "igazoltak" munkatársakat.

Közölte, az átalakulás befejeztével, várhatóan a nyár végén új nevet kap az újság.

A Napi Gazdaság Kiadó Kft. hétfőn közölte az MTI-vel, hogy Liszkay Gábor, a Magyar Nemzet volt főszerkesztője megvásárolta a Századvég Gazdaságkutató Zrt.-től a Napi Gazdaság napilapot kiadó kft. százszázalékos üzletrészét.

A közleményben azt írták: az átalakuló napilap irányultságát tekintve vállaltan polgári, konzervatív, mérsékelten jobboldali, azaz a jelenlegi belpolitikai viszonyok között kormánypárti médium lesz.
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.