brusszel


Hajlítás és nyújtás

Figyelő Online - Halaska Gábor
2015.04.23  06:19   
mail
nyomtatás
Számos gyártó jelentett be új telefonokat: elképesztő technikát s látványt pakoltak friss zászlóshajóikba. Megnézzük, melyik mit tud.
Bár a nagy többség számára nem jelent sokat, az üzleti világban, illetve az igényesebb vásárlók körében igenis fontos státusszimbólumnak számít egy-egy csúcskészülék birtoklása. Ezekben a körökben már egy 3-4 éves iPhone 4-es is inkább cikinek számít, hiába került egykor az is 200 ezer forintba vagy kevesebbe, de drága előfizetéssel. A telefonkínálat ugyanakkor elképesztően hatalmas. Könnyű dolguk csak az almás híveknek van: a „takarékosak" vagy az á...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2015/17 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.