brusszel


Rekordnyereséget ért el tavaly a Toyota

Figyelő Online
2015.05.08  11:52   
mail
nyomtatás
Rekordnyereséget ért el a márciussal zárt 2014/2015-ös pénzügyi évében a Toyota Motor Corp.
A Toyota a márciussal zárt pénzügyi évében 27,23 ezer milliárd jen, az előző évinél 6,0 százalékkal magasabb értékesítési árbevétel után 2,75 ezer milliárd jen üzemi eredményt ért el, 20 százalékkal magasabbat az előző pénzügyi év 2,29 ezer milliárd jenes eredményénél, az akkori rekordnál.

Az autógyár éves nettó nyeresége szintén rekord, 2,17 ezer milliárd jen (4,86 ezer milliárd forint) lett, 19,2 százalékkal magasabb az előző évinél.

Az áprilissal indult folyó pénzügyi évben a Toyota egy százalékkal magasabb, 27,5 ezer milliárd jenes értékesítési árbevétel mellett 2,8 ezer milliárd jen üzemi eredményt és 2,25 ezer milliárd jen nettó nyereséget tervez elérni, 1,8, illetve 3,5 százalékkal magasabbat a tavalyinál.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás
címkék: AutóiparToyota

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.