brusszel


Sokan lemaradhatnak a kártérítésről

Figyelő Online
2015.05.12  13:25   
mail
nyomtatás
Több befektető a hitelezői igénybejelentésre rendszeresített nyomtatványon a Quaestor Károsultak Kárrendezési Alapja (QKKA) részére küldte be azt az igénybejelentését, amelyet a Quaestor Értékpapír Zrt. felszámolójának, a Pénzügyi Stabilitási Felszámoló Nonprofit Kft.-nek kellett volna eljuttatnia - tájékoztatta a Quaestor Károsultak Kárrendezési Alapja kedden az MTI-t.
Ha rossz helyre érkezik a bejelentés, akkor azt nem tudják elbírálni - írták. A közleményben a kárrendezési alap felhívta a figyelmet, hogy a Quaestor kötvényesek két, egymástól teljesen elkülönülő eljárásban ismételten benyújthatják az igényeket, mindkét eljárásban az arra rendszeresített formanyomtatvány felhasználásával.

A QKKA részére június 5-ig a Befektető-védelmi Alap (Beva) honlapjáról letölthető és a kijelölt 26 kormányablaknál elérhető, "Kérelem a Quaestor kötvények kibocsátásából és értékesítéséből eredő követelések alapján" elnevezésű nyomtatvány felhasználásával jelenthetik be igényeiket a károsultak.

Ezen a nyomtatványon kizárólag a Quaestor kötvényeken alapuló kárigény jelenthető be, az alap legfeljebb 30 millió forint összeghatárig állapíthat meg kifizetést.

Azoknak, akik a felszámolási eljárásban érvényesítenék követelésüket, a Quaestor Értékpapír Zrt. felszámolójához, a Pénzügyi Stabilitási Felszámoló Nonprofit Kft.-hez kell a hitelezői igényt bejelenteniük június 1-ig a felszámoló honlapján megtalálható nyomtatvány felhasználásával - közölték.
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.



Trump harca

Egyelőre nem sok sikert könyvelt el a tabudöntögető új amerikai elnök, ami a gazdaságélénkítési tervére is árnyékot vet.

Mankó a hitelzűrzavarban

Fogyasztóbarát bankkölcsön

Bankból a katedrára

Rekordszámú gyereket sikerült elérni az idén a pénzügyi tudatosságra nevelő programmal.

A nagy meglepetés

Lakossági állampapír-vásárlás

top200