brusszel


Garancsi István: Portré és interjú

Figyelő Online
2015.06.18  09:36   
mail
nyomtatás
Garancsi István, a Videoton tulajdonosa Csányi Sándorral és Hernádi Zsolttal együtt birtokolja a CD Hungary ingatlanhasznosítót.
A Figyelő e heti címlapsztorijából az is kiderül, hogy Orbánt azóta tartja a barátjának, amióta Lévai Anikó születésnapján közös kötélen lógva megmászták a Grossglocknert, Ausztria legmagasabb csúcsát. Hernádi Zsolt, a Mol vezetője is ott volt velük, de mivel ő tériszonyos, végül nem jutott fel a csúcsra.

Garancsi életéből rettentő izgalmas dolgok derülnek ki az írásból, megtudhatjuk, hogy a rendszerváltás előtt szamizdatos volt, több párt megalakulásánál is ott bábáskodott, és ott állt Nagy Imre újratemetésén a sír mellett.

Garancsi azt is elmesélte a Figyelőnek, hogy milyen Csányival, Hernádival, vagy éppen Orbánnal sakkozni, teniszezni, meccset nézni!

Részletek a ma megjelenő Figyelőben!
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.