brusszel


Pénzt vár a számlájára? - Erre érdemes figyelnie

Figyelő Online
2015.07.02  11:14   
mail
nyomtatás
Szeptember 7-től a bankok közötti napközbeni átutalások a jelenlegi 2 óra helyett átlagosan 1 óra alatt íródnak jóvá az ügyfelek bankszámláin, miután az elszámolási ciklusok száma 5-ről 10-re nő - közölte az átutalási rendszert működtető GIRO Zrt. csütörtökön az MTI-vel.
További változás lesz, hogy az este vagy éjszaka benyújtott átutalásokat a GIRO Zrt. másnap reggel egy órával korábban juttatja el a címzettekhez, így az átutalt összegek már a bankfiókok nyitásakor az ügyfelek rendelkezésére fognak állni. Délután pedig fél órával meghosszabbodik az átutalási megbízások napközbeni benyújtására rendelkezésre álló időszak.

A GIRO Zrt. 2012. július 2-án indította el a napközbeni átutalásokat kezelő InterGIRO2 rendszert, amely az elmúlt három évben 480 millió bankközi átutalást hajtott végre 188 ezer milliárd forint értékben.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.