brusszel


Jól húz a motor

Figyelő Online - Váczi István
2015.07.23  06:22   
mail
nyomtatás
Lényegesen több társaság vont ki tőkét, mint amennyi növelte állományát. A Bisnode által összeállított listát az októberben megjelenő TOP200 előzeteseként közöljük.
Mi a magyar gazdaság húzóágazata? Egy jóindulatú, a vizsgázót megbuktatni még véletlenül sem akaró tanár manapság nemigen tehet fel ennél könnyebb kérdést, talán még a hét vezér felsoroltatásával is többet kockáztatna. (Pláne, hogy volt már hallgató, aki az utóbbit Álmos helyett Ákossal kezdte.) Az autóipar elsőségét bizonyítja, hogy az ország száz legnagyobb vállalata közül minden ötödik ebbe az ágazatba tartozik, a 15-ös élmezőnyben pedig minden ...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2015/30 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.



Kiegyezés a székely–holland sörháborúban

Magyar politikai siker is a Csíki Sör Manufaktúra és a Heineken kiegyezése - állítják kormányzati informátoraink.

Bajban a taxisok réme

Lemondott az Uber elnöke, Jeff Jones, miután a cég háza táján egymást érték a botrányok.

Alternatív valóságok

Igencsak eltérő a NOB és a helyiek véleménye 
a tavalyi ötkarikás játékok hagyatékáról, de a rengeteg gond mellett van azért néhány sikersztori is.

Jönnek az automata áruházak

Egyre több, főként a fizikai világban aktív nagyáruház vezeti be a legkülönfélébb online és elektronikus eladásösztönző praktikákat.

top200