brusszel


Eldőlt, melyik cég őrizheti a bevándorlókat

Figyelő Online
2015.07.27  14:23   
mail
nyomtatás
Több ajánlattevő közül a debreceni székhelyű Bloc Quest Személy, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Kft., mint legolcsóbb ajánlattevő, nettó 366,1 millió forinttal nyerte a bicskei befogadó állomás, valamint annak vámosszabadi és debreceni telephelyére kiírt őrzés-védelmi tendert - az eredmény a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
A szerződés 2 évre szól és része még a portaszolgálat ellátása is.Az Európai Unió Hivatalos Lapjában történő közzététel nélkül lebonyolított közbeszerzést a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal bicskei befogadó állomása írta ki.

Külön-külön kellett ajánlatot tenni a bicskei befogadó állomásra, valamint annak a Vámosszabadiban és Debrecenben lévő telephelyeire. Mindhárom telephely őrzését a Bloc Quest nyerte el.

A debreceni telephelyre 8, míg a másik kettőre 7-7 ajánlat érkezett.

A nyertes Bloc Quest Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Kft. a bicskei befogadó állomásra nettó 1117 forintos, a Vámosszabadiban lévő telephelyre nettó 1124 forintos, míg a debreceni telephelyre nettó 1097 forintos óradíjjal pályázott.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.