brusszel


A nagy bevándorlásbiznisz

Figyelő Online - Lakatos Júlia
2015.07.30  06:07   
mail
nyomtatás
Az Amerikában közismert ingatlanmogul, Donald Trump nekiment az illegális bevándorlóknak, mondván: Mexikóból „rossz emberek", gyilkosok és erőszaktevők özönlenek az országba.
A szokatlan stílustól eltekintve ez azért is érthetetlen, mert miközben a 2016-os választás kimenetele nagy valószínűséggel a spanyol ajkú szavazók szimpátiáján múlik majd, a republikánus párt hagyományosan rosszul szerepel ennek a demográfiai csoportnak a körében. Nagy port kavart kijelentését követően Trump a várakozásokkal ellentétben mégis népszerűbb lett, a második helyre kerülve Jeb Bush mögött. Kérdés, vajon mi indokolja ezt a váratlan népszerűsé...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2015/31 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.