brusszel


Az Egis felvásárolta a Bayer lengyelországi Biovital termékportfólióját

Figyelő Online
2015.07.30  09:51   
mail
nyomtatás
Az Egis Gyógyszergyár Zrt. és a Bayer AG 2015. július 29-én aláírt megállapodása értelmében az Egis felvásárolta a Bayer lengyelországi Biovital termékportfólióját.
Az Egis vállalati stratégiájának egyik fontos eleme, hogy jelenlétét erősítse a vény nélkül kapható készítmények hazai és nemzetközi piacán. Ennek keretében került sor a Bayer lengyelországi Biovital termékportfóliójának felvásárlására. A Biovital termékcsalád egyike a legnépszerűbb vitaminkészítményeknek Lengyelországban.

A felvásárlási ügylet a Biovital étrend-kiegészítő termékcsalád mind a hat készítményére kiterjed. Közülük kettő az 50 év felettiek számára nyújt támogatást a szív- és az idegrendszer megfelelő működéséhez, valamint hozzájárul az általános jó közérzet, a normál szellemi működés fenntartásához. A Kinder Biovital négy terméke a különböző életkorokban lévő gyermekek fizikai és mentális fejlődését támogatja gél, szirup, maci formájú gumivitamin és szopogatótabletta formájában.

A felvásárlás révén az Egis a vény nélkül kapható készítmények piacán Magyarország és Oroszország mellett komoly szereplővé válik Lengyelországban is, ahol a közkedvelt Biovital márka imidzsének és forgalmának további növelését kívánja elérni.
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.