brusszel


Nőtt a Toyota negyedéves eredménye

Figyelő Online
2015.08.04  10:16   
mail
nyomtatás
Elemzői várakozásokat meghaladó, 10 százalékos eredményjavulást ért el a Toyota a június végével záródott pénzügyi évének első három hónapjában, a gyenge jen és a költségcsökkentések hatására.
A Toyota Motor Corp. negyedéves adózott eredménye 646,3 milliárd jen (5,2 milliárd dollár) volt, az egy évvel korábbi 587,7 milliárd jen után. A Thomson Reuters üzleti hírszolgálat által megkérdezett szakértők alacsonyabb, átlagosan 607,5 milliárd jen profitot jeleztek előre.

Az értékesítési árbevétel 9,3 százalékkal 6,98 ezer milliárd jenre ugrott, a működési eredmény 9,1 százalékkal 756 milliárd jenre javult.

A jövő március végével záródó folyó pénzügyi évre vonatkozó eredmény előrejelzésén a Toyota nem változtatott, maradt a 2,25 ezer milliárd jen, ami 18 milliárd dollárnak felel meg.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.