brusszel


Hét szűk esztendő

Figyelő Online - Jandó Zoltán
2015.08.06  06:44   
mail
nyomtatás
Nagyon át kellene gondolni a hosszabbítást, a jelenlegi feltételekkel ugyanis nem gazdálkodható ki a szükséges állami támogatás. A pálya fejlesztéséről még csak koncepció készült.
Három és félszer annyiba került az adófizetőknek az idei Formula-1 Magyar Nagydíj, mint a hét évvel korábbi. Míg 2008-ban alig 2,7 milliárd forinttal támogatta a mogyoródi futamot az állam, az idén már 9,4 milliárd fölött járt a dotáció. Mindez azért különösen érdekes, mert az ezt megelőző hét esztendőben lényegében nem változott a támogatás mértéke, sőt 2008-ban némileg még kevesebbet is fizettünk az F1-es versenyhétvégéért, mint az évezred elejé...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2015/32 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.Kiegyezés a székely–holland sörháborúban

Magyar politikai siker is a Csíki Sör Manufaktúra és a Heineken kiegyezése - állítják kormányzati informátoraink.

Bajban a taxisok réme

Lemondott az Uber elnöke, Jeff Jones, miután a cég háza táján egymást érték a botrányok.

Alternatív valóságok

Igencsak eltérő a NOB és a helyiek véleménye 
a tavalyi ötkarikás játékok hagyatékáról, de a rengeteg gond mellett van azért néhány sikersztori is.

Jönnek az automata áruházak

Egyre több, főként a fizikai világban aktív nagyáruház vezeti be a legkülönfélébb online és elektronikus eladásösztönző praktikákat.

top200