brusszel


Csak egyetlen tranzitzóna lesz Budapesten?

Figyelő Online
2015.08.26  08:43   
mail
nyomtatás
Budapest főpolgármestere a Kossuth rádióban szerdán elképzelhetőnek nevezte, hogy csak egyetlen tranzitzóna lesz a fővárosban
Nagyon valószínű, hogy a pályaudvarokról ezeket a zónákat kijjebb fogjuk vinni. Az is lehetséges, hogy egyetlen ilyen zóna lesz - fogalmazott a 180 perc című műsorban Tarlós István, hangot adva azon reményének, hogy a parlament hamarosan olyan döntést hoz, amely "ezt a helyzetet kezelhetőbbé teszi".
Hangsúlyozta: nem szüntetik meg a szolgáltatást, amelyet humanitárius okok mellett azért vezettek be, hogy "a budapestieket védjük az anarchikus állapotoktól".
Tarlós István tényként említette, hogy csütörtökön születik végleges döntés tranzitzóna-ügyben; ezt előző este még csak valószínűsítette az M1 aktuális csatorna műsorában, akkor még két helyszínről beszélve.
Akkor a főpolgármester arról beszélt: mivel az osztrákok már nemigen engedik be a migránsokat, ezért nem logikus tovább fenntartani a központi pályaudvarokon ezeket a zónákat
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.