brusszel


Nagy nyereséggel kezdtek az amerikai indexek

Figyelő Online
2015.08.26  15:56   
mail
nyomtatás
Szerdán erőteljesen emelkedő nyitással nyugtázták az amerikai tőzsdeindexek a tartós fogyasztási cikkek gazdasági élénkülésre utaló júliusi növekedését
Júliusban a várakozásokat meghaladó módon, több mint egy éve a legnagyobb mértékben, az előző havihoz képest két százalékkal nőtt a tartós fogyasztási cikkek megrendelése az Egyesült Államokban.
A kereskedés kezdetén a DJIA-30 index 2,84 százalék, az S&P-500 index 2,78 százalék, a Nasdaq Composite 2,88 százalék emelkedést mutatott.
Kedden az indexek a hatodik egymást követő napon veszteséggel zártak annak ellenére is, hogy a kereskedés az előzőleg elszenvedett veszteségek pozitív korrekciójával indult: a DJIA-30 1,29 százalékkal, az S&P-500 1,00 százalékkal, a Nasdaq Composite 0,44 százalékkal gyengült.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.