brusszel


Orbán Viktor Hongkong pénzügyminiszterével tárgyalt

Figyelő Online
2015.09.22  10:40   
mail
nyomtatás
Az ázsiai gazdasági együttműködésről tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök John Tsang hongkongi pénzügyminiszterrel az Országházban
A kedd reggeli megbeszélésen részt vett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, valamint Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter is. A tárgyaláson szó esett a magyar vállalatok ázsiai piacokra való belépéséről és konkrétan a hongkongi üzleti lehetőségekről is - mondta a sajtófőnök.

Havasi Bertalan közlése szerint a magyar kormány képviselői arról tájékoztatták a hongkongi pénzügyminisztert, hogy Magyarország kiváló befektetési célpont az ázsiai cégeknek is, földrajzi fekvésének, fejlett infrastruktúrájának és a képzett munkaerőnek köszönhetően.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.