brusszel


Giró-Szász távozik?

Figyelő Online
2015.09.22  11:11   
mail
nyomtatás
Lapinformáciuók szerint távozhat Giró-Szász András.
Távozik Giró-Szász András kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, a Lázár János által vezetett Miniszterelnökségen pedig nem lesz miniszterhelyettes L. Simon László államtitkár - írja a Népszabadság annak kapcsán, hogy ma dönt a kormányátalakításról Orbán Viktor.

Giró-Szásznak nem túl baráti a kapcsolata Rogán Antal kabinetfőnökkel, L. Simon László renoméjának pedig sokat ártottak a vállalkozásaival kapcsolatos nyilatkozatok - véli tudni a lap. A Népszabadság szerint hétfőn még kérdéses volt, hogy a posztján maradhat-e Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.