brusszel


Orbánnak ötvenezer forintja bánta, hogy leült Hendével

Figyelő Online
2015.09.24  11:15   
mail
nyomtatás
Állítólag kártyáztak, az esetről a Bors számolt be.
Orbán Viktor miniszterelnök egyik súlyos titkát mondta el véletlenül Nógrádi György - írja a Bors. A biztonságpolitikai szakértő szerint Hende Csaba honvédelmi miniszter - még lemondása előtt - 50 ezer forintot nyert el egy kártyapartin Orbántól. Nógrádi szerint a sztorit éppen Hende mesélte el neki kártyázás közben. Nógrádi egyébként 30 ezer forintos plusszal zárta a csatát.

Orbánról köztudott, hogy imád ultizni - írja a lap. A játszmák során annyira koncentrál, hogy tilos közben zavarni. A lap emlékeztet: 2014-es parlamenti választási kampány során Ercsiben, egy fogadóban ultizott a helyiekkel, de akkor csak 30 forintot nyert. A lap megkérdezte a Miniszterelnöki Sajtóirodád, hogy mi igaz a történetből, de választ egyelőre nem kaptak. Nógrádi György pedig nem kívánt reagálni az ügyre.
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás
címkék: OrbánHende

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.