brusszel


A marslakók országa

Figyelő Online - Kamasz Melinda
2015.10.01  06:39   
mail
nyomtatás
A tehetséges gyerek általában elüt kortársaitól, ezzel híva fel magára a figyelmet - hangsúlyozta lapunknak az ötletgazda hálózatkutató professzor.
- A potenciális tehetségeknek egy tesztet kell kitölteniük. Mennyien jelentkezhetnek?
- A 10-19 évesek esetében mintegy húszezer olyan jelentkezőre számítunk, aki kitölti a tesztet. A 20-29 évesek meghívásos alapon kerülnek a rendszerbe, körükből mintegy 2000 fiatalt várunk.
- A Templeton World Charity Foundation és a Magyarországon is befektető Franklin Templeton Investments között mi a kapcsolat?
- Sir John Templeton még...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2015/40 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.