brusszel


Évszázados jelenléttel a világpiacon

Figyelő Online - Bogsch Erik
2015.10.02  09:47   
mail
nyomtatás
Minden ország versenyképessége szempontjából meghatározó, hogy legyenek olyan nemzeti központú nagyvállalatai, melyek nemzetközi jelenlét kialakítására képesek. A Richter azon kevés számú cég egyike, mely erre képes volt, és mára már hazai központú multinacionális társaságként működik.
Vállalatunk, amely több mint 110 éve van jelen a piacon világszerte a termékeivel, azért tud folyamatos sikereket felmutatni, mert nevéhez olyan értékek kapcsolódnak, mint a megbízhatóság, a világszínvonalú szakértelem és a kiváló minőség. Ez több mint egy évszázados munka eredménye, melyre méltán lehetünk büszkék.

Az alapító, Richter Gedeon gyógyszerész 1901-ben szerzett iparengedélyt gyógyszerek előállítására. A fiatal szakember mindig kuta...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2015/40 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.A növekedés X-faktora

Miért van óriási különbség egyes országok fejlettségi szintje között?

Az Aquaprofit Zrt. nyerte a Provident Társadalmi Hasznosság Díját

Az Aquaprofit Műszaki, Tanácsadási és Befektetési Zrt. nyerte a Provident Társadalmi Hasznosság Díját

Figyelő Top200 Gála 2016 - galéria

Képgaléria a Figyelő hetilap legsikeresebb vállalatokat díjazó TOP 200 Gálájáról.

top200