brusszel


Valami nagy dolog készül Felcsúton

Figyelő Online
2015.10.30  10:27   frissítve: 2015.10.30 16:19
mail
nyomtatás
„Magyar Hírlap" néven adott ki nyolcoldalas újságot a Kétfarkú Kutya Párt. Perre számíthatnak.

„Magyar Hírlap" címmel új sajtótermék tűnt fel a hazai piacon, ám a „Feloszlik az MSZP", vagy a „Leállítják Paks2 építését" címeket olvasva erős gyanakvásba kezdhet a nyájas olvasó. És okkal, ugyanis ezt a „Hírlapot" nem Széles Gábor nagyvállalkozó adja ki, hanem a Kétfarkú Kutya Párt próbálja meg feltörni a magyar ugart, egyik erősségüknek pedig a tartalominnováció tűnik. Ennek megfelelően a nyolcoldalas újság a hírei a párttól megszokott módon egy speciális optikán keresztül születtek, így igen érdekes cikkekkel találkozhat az ember.


A Kétfarkú Kutya Párt kiadványa

Annyi bizonyos: a szerkesztők nagyon érzékenyek a jelenkor Magyarországát meghatározó problémakörökre. Ahogy Orbán Viktor kormányfő is ráérez a magyar néplélek rezdüléseire és titkos vágyaira, a Kutya Pártnak sincs oka szégyenkezni, rátapintottak arra, hogy mi izgatja a „keményen dolgozó kisembereket".


A lap hasábjain arról értesülhetünk, hogy „Erdély egy régi adósságát rója le az anyaország és lakói felé", ezért egy hegyet adományoznak hazánknak. Minden bizonnyal a miniszterelnök menekültpolitikájára adott válaszként arról is olvashatunk, Orbán Viktor kormányfő egy menekülttáborban töltött egy hosszú hétvégét. Kiderült az is - a Kutyapárt legalábbis erről tudósít - hogy Mark Zuckerberg időközben magyar lett, mivel megvásárolt eddig összesen nyolc magyar állampolgárságot, Felcsúton pedig uniós támogatással épül egy fekete lyuk.

S ha valaki eddig szívében irigységgel szemlélte Andy Vajna hihetetlen sikerszériáját és mesés gazdagságát, akár meg is nyugodhat: a Kutya Párt úgy tudja, hogy a dollárpápa minden pénzét elveszítette, így immár ő is csak egy közülünk.

A Magyar Hírlap pénteken azt tudatta, hogy beperlik a Kétfarkú Kutya pártot.

Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.