brusszel


Kilátástalan kilátások

Figyelő Online - Dózsa György
2015.11.05  06:09   
mail
nyomtatás
Márpedig ez kellene ahhoz, hogy további nagy portfóliótőke érkezzen a kötvénypiacra. A költségvetési kamat-kiadásokat addig az alacsony külföldi kamatok révén lehet tovább faragni.
November 6-án, lapunk megjelenése után egy nappal dönt a Moody's a magyar deviza-államadósság besorolásáról. A társaságnál, csakúgy, mint a két másik nagy ügynökségnél, a Standard & Poor'snál (S&P) és a Fitchnél a bóvli kategóriában vagyunk. Utóbbinál pozitív, a javítás lehetőségét megcsillantó kilátásokkal, míg a másik kettőnél stabil besorolással. A Fitch november 20-án dönt Magyarországról. Elemzői vélemények szerint nála elképzelhet...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2015/45 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.