brusszel


Eljött a globális leletkezelés kora?

Figyelő Online - Nógrádi Tóth Erzsébet
2015.11.12  06:36   
mail
nyomtatás
Egy fiatal fejlesztőkből álló csapat már megteremtette hozzá az alapokat, de nem kizárt, hogy a rendszer előbb áll az egészségügy
és az egészségtudatos felhasználók szolgálatába külföldön, mint itthon.
A 2015 Tijöttök! innovációs projektverseny egészségügyi kategóriájának első helyezettje az idén egy olyan adatkezelési rendszer lett, amely több ponton lesz alkalmas a várhatóan 2016-17-től, felmenő rendszerben bevezetendő egységes állami e-kártya-rendszer kiegészítésére. A vállalkozó szellemű csapat az egészségügyi médiában tevékenykedett, ahol sokat hallották, hogy nem áll rendelkezésre globálisan elérhető, elégséges, egységesen kezelt információ a...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2015/46 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.