brusszel


Németországi árnyék vetül az elnökre

Figyelő Online
2015.11.12  14:00   
mail
nyomtatás
Árnyék vetül a parlamenti gazdasági bizottság új elnökének üzleti tevékenységére.
A Figyelő kiderítette, hogy Bánki Erik németországi vállalkozásában, a vagyonnyilatkozatában is feltüntetett ZETA Kft.-ben (Gmbh-ban) alkalmaznak egy magyar állampolgárt, aki a részben a nevéhez kapcsolható magyarországi társaságát évekkel ezelőtt furcsa körülmények között vesztette el. Laczi Csaba Attila az autókereskedéssel foglalkozó Goldfield Kft. társasági tagja volt, egészen addig, míg a cégbíróság meg nem szüntette a céget, mivel az nem volt fellelhető a megjelölt székhelyén, és a képviseleti joggal rendelkezőket sem lehetett utolérni a megjelölt lakó- illetve, tartózkodási helyükön. Bánki Erik elismerte lapunknak, hogy cége foglalkoztatja Laczi Csaba Attilát, a Goldfield történetéről viszont nem volt tudomása, arról a Figyelő munkatársától értesült. Ugyanakkor állítja, hogy Laczi évekkel korábban eladta érdekeltségét. A cégpapírok azonban mást mutatnak.
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.