brusszel


Hegedüs Éva az év bankára 2015-ben

Figyelő Online
2015.11.18  13:30   
mail
nyomtatás
A MasterCard által tízedik éve megrendezett Év Bankja díjátadó esemény keretein belül a szakma legrangosabb elismerését vette át Hegedüs Éva a GRÁNIT Bank alelnök-vezérigazgatója. A díj szakmai elismerését jelzi, hogy a kategória győztesét a Magyarországon működő bankok vezetői titkos szavazáson választják meg. A GRÁNIT Bank egy másik elismerést is elkönyvelhet, „Év Bankja 2015" kategóriában a harmadik helyezését érte el.

A hazai tulajdonosi háttérrel rendelkező GRÁNIT Bank, amely elsősorban a digitális megoldások fókuszba helyezésével szolgálja ki lakossági és vállalati ügyfeleit, küldetésének tekinti, hogy innovatív, egyúttal a személyes banki ügyintézés élményét adó pénzügyi szolgáltatásokat nyújtson, úgy, hogy közben tartósan alacsony banki költségeket biztosít ügyfelei részére.

Hegedüs Éva - „Az év bankára 2015" kitüntetettje - az indulásától fogva Alelnök-vezérigazgatóként irányítja a Bankot, amely mérlegfőösszegét közel 20-szorosára növelte, és a nemzetközi benchmarkhoz képest lényegesen hamarabb, a negyedik üzleti évtől nyereséget termel.

A díjak egy aránylag hosszú sorba illeszkednek a GRÁNIT Bank viszonylag rövid történetében: 2012-ben a MasterCard Europe a GRÁNIT Bankot jutalmazta a „Az év leginnovatívabb bankja díjjal, 2013-ban a GRÁNIT Bank vállalati üzletágának vezetője nyerte a MasterCard Év Ifjú Bankára díjat és a Bank két második díjat kapott „Az év leginnovatívabb bankja" és „Az év lakossági mobileszköz alkalmazása" kategóriában, 2014-ben és 2015-ben a The European angol gazdasági magazin a GRÁNIT Bankot választotta az év bankjának Magyarországon, a Business Worldwide 2015-ben Hegedüs Évát választott az év vezérigazgatójának Magyarországon.

A MasterCard -év bankja program a Magyarországon működő kereskedelmi bankok versenye, amely keretében 10 kategóriában a bankok pályázatairól egy független zsűri dönt, „Az év bankára" díjazottját pedig a hazai bankvezetők titkos szavazása alapján választják meg

Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.