brusszel


Párizsi merényletek: Salah Abdeslam már messze járhat

Figyelő Online
2015.11.30  15:30   
mail
nyomtatás
Salah Abdeslam a francia titkosszolgálat szerint már Szíriában lehet.

A november 13-i párizsi terrortámadások óta üldözik az egyik feltételezett merénylőt, Salah Abdeslamot a rendőrök, ám úgy tűnik, annyira nem jártak sikerrel, hogy a Párizst és Belgiumot is megjárt férfi már Szíriában lehet - írja a hvg.hu.

Azt eddig is lehetett tudni, hogy Abdeslam elmaszkírozta magát, haját az arcába fésülte, sapkát és szemüveget is felvett, de hogy hogyan jutott Szíriába amellett, hogy nemzetközi körözést adtak ki ellene, azt nem tudni. Azt, hogy Szíriában lehet, a francia titkosszolgálatok mondják - jelentette a CNN.

 

hvg.hu
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.