brusszel


Brutális mészárlás Los Angelesben, a rendőrség a gyilkosok nyomában

Figyelő Online
2015.12.02  21:41   
mail
nyomtatás
Legalább tizenketten életüket veszítették egy lövöldözésben Los Angeles külvárosában. A rendőrség házról házra járva keresi az állig felfegyverzett tetteseket.
Több fegyveres tüzet nyitott a kaliforniai San Bernardinóban, Los Angeles külvárosában, a tűzoltóság szerint több „áldozat" is van - írja az MTI. Az MNO szerint tizenketten haltak meg egy lövöldözésben, az Index több mint húsz meglőtt emberről tudósít. Legalább három, állig felfegyverzett férfit keresnek jelenleg is a rendőrök, akik házról házra járva kutatják át a környéket - olvasható az Indexen.

A rendőrség mindenkit arra szólított fel - írja az MNO -, hogy ne menjenek a tetthely közelébe, a hatóságok emberei közben házról házra járnak, az elkövetők után kutatva. A vérengzés helyszíne, az Inland Regional Center mozgáskorlátozott emberek központjaként üzemel. A létesítményből emberek tucatjait menekítették ki.

Az Index szerint a lövöldözés okáról és az áldozatokról nincs egyelőre pontos információ. A hírügynökségek által sugárzott légi felvételeken viszont az látszott, hogy az úttesten letakart holttestek is vannak.

Az Inland Regional Centerben történtekről egyelőre a CNN és a Los Angeles Times is csak néhány bent rekedt dolgozó elektronikus üzenetei alapján tud beszámolni.

 

Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás
címkék:

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.