brusszel


Felcsút: 1 milliárdnyi adóforint érkezett 8 nap alatt

Figyelő Online - Jandó Zoltán
2015.12.16  09:58   
mail
nyomtatás
Csak tegnap 700 millió forint érkezett a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványhoz.
Továbbra is eszméletlen tempóban érkeznek a tao-pénzek a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványhoz (FUNA). Tegnap írtunk róla, hogy az Orbán Viktor által alapított szervezet egyetlen hét alatt több mint 300 millió forintot kalapozott össze. Nos, ezt tegnap sikerült fokozni: a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) csak kedden durván 700 millió forintnyi támogatási igazolást adott ki az alapítványnak, amely így már 1 milliárd felett jár. Összehasonlításképpen: az eddig legkevesebb támogatást gyűjtő 950(!!!) sportszervezet összesen nem kapott még ennyi pénzt, pedig többségüknek nem múlt héten, hanem jóval korábban hagyta jóvá az MLSZ a sportfejlesztési programját.

Időközben szerencsére a második legnagyobb támogatási kerettel megkínál kisvárdai Várda SE-hez is elkezdtek szállingózni a milliók. A Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszterhez ezer szállal kötődő város csapata a héten eddig közel 300 millió adóforintot irányított magához. Ezzel Kisvárda jelenleg 3. a legtöbb támogatást gyűjtő szervezetek listáján. A Felcsúton kívül a NAV-ot vezető Tállai András által elnökölt Mezőkövesd előzi még meg.

Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.