brusszel


Jövőre drágulni fog a posta

Figyelő Online
2015.12.16  11:20   
mail
nyomtatás
A Magyar Posta január elsejétől módosítja több szolgáltatásának árát, így drágább lesz az ajánlott és a tértivevényes levél, illetve az MPL Postacsomag alapdíja.
A Magyar Posta szerdán az MTI-vel közölte, az ajánlott többletszolgáltatás ára 275 forint helyett 280 forintra, a tértivevény többletszolgáltatás ára 185 forint helyett 190 forintra emelkedik. A hivatalos irat ára 330 forint helyett 340 forint lesz. Az egyetemes csomagszolgáltatás keretein belül elérhető MPL Postacsomag alapdíjak pedig egységesen 100 forinttal emelkednek.

A közleményben kiemelték, hogy a nem tömeges feladású, közönséges levél alapára 30 grammig változatlanul 115 forint, 50 grammig 150 forint marad, a 30 grammos elsőbbségi levél ára pedig továbbra is 145 forint lesz, és nem változnak a lakosság által leggyakrabban igénybe vett expressz csomagszolgáltatások árai sem.
A közlemény kitér arra is, hogy karácsonykor és év végén ünnepi nyitva tartás lép életbe a postahivatalokban. December 24-én (csütörtök) csak a szombaton is nyitva tartó posták állnak az ügyfelek rendelkezésére, legkésőbb délig.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás
címkék: Magyar Posta

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.