brusszel


Ha Záhony felé tart, vegyen be türelemtablettát

Figyelő Online
2015.12.21  10:08   
mail
nyomtatás
Négyórás várakozás alakult ki a Záhony és Csap közötti magyar-ukrán határállomáson hétfőn, a reggeli órákban - közölte a rendőrség a honlapján.

A police.hu oldalon megjelent tájékoztatás szerint a nagy forgalom miatt a kilépő személyforgalomban kényszerülnek 240 perces várakozásra az Ukrajnába tartó utasok.
A többi magyar-ukrán határállomás közül kisebb, 45 perces várakozás alakult ki a Beregsurány és Asztély közötti átkelőhelyen is, a belépő személyforgalomban.

Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás
címkék: Záhony

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.