brusszel


Panaszáradat - a netes rendelés ára

Figyelő Online
2016.01.09  16:39   
mail
nyomtatás
Leggyakrabban a ruházati és a műszaki termékekkel akad problémája azoknak, akik az interneten vásárolnak - mondta Kriesch Attila, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságon belül működő Európai Fogyasztói Központ igazgatója.
Az igazgató szerint a webáruházak termékei között a műszaki cikkek gyakran olcsóbbnak tűnnek, mint a magyar boltokban, ezért sokan vásárolnak belőlük.

A ruházati cikkek esetében pedig gyakran kiderül, hogy nem eredeti terméket kínálnak eladásra a webáruházak - mondta.

Hozzátette, a legnehezebb az unión kívüli, kínai, vagy amerikai eladókkal szemben eljárni.
A szakember szerint az internetes vásárlás előtt ajánlott tájékozódni a különböző fórumokon, nem szabad abban bízni, hogy egy magyar nyelvű oldal valóban magyar eladót is takar és érdemes gyanakodni, ha egy terméknek túl alacsony az ára.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.