brusszel


A Fidesz azonnal válaszolt Gyurcsányéknak

Figyelő Online
2016.01.21  16:30   
mail
nyomtatás
A Fidesz arra szólítja fel a Demokratikus Koalíciót (DK), hogy saját elnökénél, Gyurcsány Ferencnél kezdje a kifizetőhelyek utáni vizsgálódást.

A kormánypárt parlamenti frakciója az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményével a DK szóvivőjének szavaira reagált. Gréczy Zsolt sajtóhírekre hivatkozva azt mondta, a Szijjártó Péter külügyminiszter hatáskörébe tartozó Eximbank az utóbbi hetekben a Fidesz kifizetőhelyévé vált. A DK a kormány bukása után ki fogja vizsgálni az ilyen ügyeket - közölte.

A Fidesz viszont azt írta, hogy Gyurcsány Ferenc milliárdos megbízást tett zsebre Brüsszeltől és "a napokban szedett ki egy másik milliárdot" egy olyan cégből, amelyet az MSZP-SZDSZ kormány idején politikai kapcsolatai által privatizált és hizlalt fel.

Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.