brusszel


Mi hajt, az érme vagy az értelem?

Figyelő Online - Brückner Gergely
2016.01.28  06:33   frissítve: 2016.01.27 10:00
mail
nyomtatás
Az Advantage Group ügyvezető partnere New Yorkban alapított leánycéget, és immár az egyik legnagyobb amerikai iparvállalatnál tart vezetőképzéseket. Azt vallja, hogy akinek magasabb értelmű céljai is vannak, az jobban teljesít, mint aki csak a megélhetésért végzi a munkáját.

– Sikeres kelet-közép-európai cégcsoportot vezetett. Miért váltott és költözött New Yorkba?

– Sokszor feltettem magamnak a kérdést, hogy mi is az életem értelme és legizgalmasabb feladata, és egy ponton rájöttem, szeretnék nagyobb mértékben hatni az üzleti világra, mégpedig azokban a központokban, ahol a legfontosabb döntések születnek. Közben olyan mentorokat ismertem meg, akik képesek a tudásukat mindenfajta félt...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2016/4 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!

Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás
címkék: NewYorkNLPUSA

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.



Trump harca

Egyelőre nem sok sikert könyvelt el a tabudöntögető új amerikai elnök, ami a gazdaságélénkítési tervére is árnyékot vet.

Mankó a hitelzűrzavarban

Fogyasztóbarát bankkölcsön

Bankból a katedrára

Rekordszámú gyereket sikerült elérni az idén a pénzügyi tudatosságra nevelő programmal.

A nagy meglepetés

Lakossági állampapír-vásárlás

top200