brusszel


Nemzetvesztés

Magyar Idők

Figyelő Online - Jandó Zoltán
2016.02.04  06:28   frissítve: 2016.02.03 11:12
mail
nyomtatás

Állítólag felsőbb utasításra mondják vissza sorra a Simicska-lapokat, különösen a Magyar Nemzetet
az állami intézmények. A napilap olvasói közel harmadát vesztette el, a hirdetési piacon azonban még rosszabb lehet a helyzet. Közben az új kedvenc Magyar Időkhöz ömlik az állami pénz: a reklámok háromnegyede nem a piacról jön.

Csókolom, Nemzet van? – érkezik a kérdés a Pest megyei község kisboltjának eladójához az újságosállvány alja felől. Ott kell lenni – szól a rövid válasz, de ennyivel nem lehet megoldani a problémát, a kérdező hatvanas úr ugyanis negyedszer is sikertelenül pörgeti át a halmokban álló Magyar Időket. A hiba természetesen ezúttal sem a vevőben van: a pult mögül némi ciccegést követően kivánszorgó eladónak is csak harmadik nekifutásra sikerül megtalál...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2016/5 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!

Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás
címkék:

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.Az emberek józan eszére kell hagyatkoznunk

Nem kell emelni az adókat, nincs szükség több adóra, a meglévőket kell hatékonyan beszedni.

Hiányzik a szellemi erőtér

SCHIFFER ANDRÁS-interjú

Momentumok a momentumosok életéből

Mintegy három hónapja a semmiből robbantak be a köztudatba a Momentum Mozgalom (MoMo) aktivistái

top200