brusszel


Tudják, hogy milyen kérdést kapott Tarlós István?

Figyelő Online
2016.02.05  12:17   
mail
nyomtatás
Az Együtt - a Korszakváltók Pártja azt kérdezi a fővárosi városvezetéstől és a BKV-tól, hogy miért késik a 3-as metró biztonságos használatát ellenőrző műszaki vizsgálat.

Pataki Márton, az ellenzéki párt budapesti elnöke pénteken, Budapesten tartott sajtótájékoztatóját követően az MTI-nek elmondta, Tarlós István főpolgármester még november végén kérte fel a BKV vezetését, hogy a Budapesti Műszaki Egyetem bevonásával vizsgálják meg, a jelenlegi karbantartási munkák mellett biztonságosan használható-e a felújítás előtt álló 3-as metró.

Az azóta eltelt több mint két hónapban még a feladatról szóló közbeszerzést sem sikerült kiírni, ami elfogadhatatlan, hiszen a késlekedés a metrón utazók biztonságát veszélyezteti - fogalmazott az Együtt politikusa, aki azt kérdezte a főpolgármestertől, hogy a csúszást az érintettek alkalmatlansága okozza vagy az, hogy a városvezetés valójában nem is akarja elvégeztetni ezt a vizsgálatot.

Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.