brusszel


Kivonul a Lukoil Lengyelországból

Figyelő Online - Csepi Lajos
2016.02.07  14:49   
mail
nyomtatás
Ukrajna után Litvániában, Lettországban és Lengyelországban is egy osztrák cég veszi át az orosz társaság benzinkútjait.
A legnagyobb, magánkézben lévő orosz olajtársaság, a Lukoil úgy döntött, hogy eladja lengyelországi, illetve a térségben fekvő 230 üzemanyagtöltő-állomását.

Pénteki közleményében a LUKOIL Europe Holdings BV bejelentette: az AMIC Energy Management GmbH osztrák társasággal szerződést írt alá 230,  Litvániában, Lettországban és Lengyelországban fekvő üzemanyag-töltő állomásának eladásáról. Az üzlet 2016 második negyedévében zárul.

Az AMIC 2014 közepén 300 millió dollárért már felvásárolt 240 Lukoil benzinkutat Ukrajnában és az AMIC Energy nevet adta nekik.
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.