brusszel


Ennyi osztalékot fizet az OTP

Figyelő Online
2016.03.04  13:09   
mail
nyomtatás
Várhatóan részvényenként 167 forint osztalékot fizet az OTP.

Bencsik László, a hitelintézet vezérigazgató-helyettese pénteken elmondta, hogy az OTP csoport tavalyi teljesítménye alapján az igazgatóság várhatóan részvényenként 165 forint osztalékra tesz javaslatot a közgyűlésnek, így a saját részvények állományát figyelembe véve 167 forint osztalék kifizetésére lehet lehetőség.

Bencsik László a csoport negyedik negyedéves gyorsjelentését elemző sajtótájékoztatóján azt is elmondta, a bank osztalékfizetésre 46,2 milliárd forintot különített el, és hangsúlyozta, hogy az igazgatóság még nem döntött az osztalék mértékéről.

Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás
címkék: OTPbankprofit

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.