brusszel


Brüsszeli metrós robbantás: kiderült a sérültek száma

Figyelő Online
2016.03.22  10:40   
mail
nyomtatás
Legalább tizenöt sérültje van a brüsszeli metróállomáson történt kedd reggeli robbanásnak - jelentette a belga média szemtanúkra hivatkozva.
Korábbi híradások szerint halálos áldozatai is vannak az uniós intézmények közelében lévő Maelbeek brüsszeli metróállomáson történt robbanásnak, ezt azonban hivatalos források egyelőre nem erősítették meg.
A detonációt követően többen is a síneken futva menekültek el az állomásról. A metró lejáratánál fekete füst gomolyog a helyszínen lévő újságírók beszámolói szerint.
A brüsszeli tömegközlekedési vállalat (STIB) később bejelentette, lezárták az összes metróállomást és leállították a teljes tömegközlekedési hálózatot a belga fővárosban. A főbb vasútállomásokat és az alagutakat is lezárták Brüsszelben.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.