brusszel


Tartotta értékét márciusban a forint

Figyelő Online
2016.04.02  08:02   
mail
nyomtatás
Vegyesen alakult a forint árfolyama pénteken a bankközi devizakereskedelemben.
A forint az euróval szemben 0,17 százalékkal, a dollárral szemben 0,25 százalékkal erősödött, a svájci frankkal szemben pedig 0,10 százalékkal gyengült a globális kereskedés pénteki kezdete óta.

Este nyolc órakor az eurót 313,34 forinton, a dollárt 275,07 forinton, a svájci frankot pedig 286,95 forinton jegyezték.

Péntek esti árfolyamán a forint március elseje óta egy százalékkal gyengült az euróval szemben, három és fél százalékkal erősödött a dollárral szemben és fél százalékkal gyengült a svájci frankkal szemben.

Az év eleje óta a forint 0,8 százalékkal erősödött euróban, öt százalékkal erősödött dollárban és másfél százalékkal erősödött svájci frankban.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.