brusszel


Összeszedte magát a Tesco

Figyelő Online
2016.04.13  09:39   
mail
nyomtatás
Az előző évi rekordveszteség után ismét nyereséges volt tavaly a Tesco.
A Londoni Értéktőzsdén (LSE) szerda reggel közzétett előzetes beszámoló szerint a legnagyobb brit kiskereskedelmi hálózat, egyszeri tételekkel együtt számolva, 162 millió font (63 milliárd forint) adózás előtti nyereséget ért el a februárban zárult pénzügyi évben az egy évvel korábbi 6,33 milliárd fontos veszteség után.

A tavalyelőtti veszteség a Tesco évszázados történetének addigi legrosszabb éves eredménye volt, és a modern brit gazdaságtörténetben is az egyik legnagyobb éves vállalati veszteségnek számított.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás
címkék: tesconyereség

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.