brusszel


Quaestor-ügy: Kiakadtak a liberálisok

Figyelő Online
2016.04.18  14:07   
mail
nyomtatás
A Magyar Liberális Párt elnöke elfogadhatatlannak és a jogállami normák semmibevételének nevezte, hogy a Quaestor-ügyben, sajtóhírek alapján, megszűnhet az eljárás Tarsoly Csaba és társai ellen.
Fodor Gábor hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján az Origo értesülésére hivatkozott, amely szerint a bíróság a Quaestor-ügy vádiratára válaszul harmincoldalas hibalistát küldött az ügyészségnek. Az ügyészség nem is kíván változtatni a vádiraton - ám ha nincs hiánypótlás, a bíróság megszünteti az eljárás Tarsoly Csaba és társai ellen - írta a portál.

A független képviselő felszólította a kormányzatot, tisztázzák magukat és mindent tegyenek meg, hogy eloszlassák az őket körülvevő gyanút, amely szerint "különböző kormányzati kapcsolatok miatt nem történnek meg (...) bizonyos lépések". Az ügyészség pedig a bíróság kritizálása helyett végezze el a feladatát, egészítse ki vádiratot és állítsa bíróság elé a felelősöket - jelentette ki a pártelnök.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.