brusszel


Új vezetőket választott a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara

Figyelő Online
2016.05.06  18:46   
mail
nyomtatás
Új vezetőket választott a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara csütörtöki közgyűlésén - közölte a szervezet pénteken az MTI-vel.
A tájékoztatás szerint a közgyűlés újabb három évre a kamara elnökségébe választotta Javier González Pareját, a Robert Bosch Kft. ügyvezető igazgatóját, és kinevezte az egyik alelnöknek.

Az elnökségbe választották Fábián Ágnest, a Henkel Magyarország Kft. ügyvezető igazgatóját, Peter Kösslert, az Audi Hungaria Motor Kft. ügyvezetésének elnökét, Klaus Windheusert, a Commerzbank Zrt. elnök-vezérigazgatóját és Christian Wolffot, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezetése elnökét.

A kamara elnöke 2013 óta Dale A. Martin, a Siemens Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A kamara három tagból álló felügyelőbizottságot hozott létre, a testületbe választották három évre Karl-Heinz Kethet, a Praktiker Kft. ügyvezető igazgatóját, Kozma Lászlót, az Eurokt-Akadémia Kft. tanácsadóját és Mátyásfalvi Jánost, a Beretvás Kft. igazgatóját.

A taggyűlés a 2016. üzleti évre Bárány Teréziát, a Diamant Könyvvizsgáló, Gazdasági és Pénzügyi Tanácsadó Kft. ügyvezető tulajdonosát választotta könyvvizsgálónak.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.