brusszel


Törzsrészvény-osztás a Mol-nál

Figyelő Online
2016.05.07  08:46   
mail
nyomtatás
A Mol Nyrt. a részvényjuttatáson alapuló ösztönzőrendszer keretében 18 600 darab "A" sorozatú Mol törzsrészvényt juttatott az igazgatóság tagjainak a 2015-ös gazdasági év után - tette közzé a társaság pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.
Hernádi Zsolt elnök-vezérigazgató, az igazgatóság elnöke 1800 részvényt kapott, így már 194 691 részvénye van.

Csányi Sándor, az igazgatóság alelnöke 2400 darab részvényhez jutott, ezt követően közvetlen tulajdonában 11 900, közvetett tulajdonában (a Sertorius Global Opportunities Fund Pte. Ltd-n keresztül) 215 ezer darab Mol részvény van.

Az igazgatóság további nyolc tagja személyenként 1800 részvényt kapott.

A részvényjuttatást követően a Mol közvetlen és közvetett tulajdonában 7 517 975 darab "A" sorozatú, valamint 578 darab "C" sorozatú Mol törzsrészvény van - közölte a társaság.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.



Ötvenmilliárd feletti tőke a startupoknak

Az új ciklus első Európai Uniós forrásból finanszírozott kockázati tőkebefektetése a debreceni Insimu Patient volt, amely tőkét kapott a Hiventurestől.

Budapesti konferenciával indul a FabLaBNet

Az Európai Unió által támogatott új projekt, a FabLabNet március 28-án indul a partnerek által közösen, 3D-nyomtatott alkatrészekből épült rakéta jelképes kilövésével..

Kaposváron oktatják a jövő startup vállalkozóit

Európában is egyedülálló digitális oktatási platformmal és a diploma mellett akár befektetési lehetőségekkel is várja a Kaposvári Egyetem 2017-ben hallgatóit.

Másfél milliárd 6 erős nagyprojektre

A Bay Zoltán Kft. másfél milliárd forintnyi magas hozzáadott értékű kutatási, fejlesztési és innovációs projektek fejlesztését kezdi meg.

top200