brusszel


Londonban, hej!

A 25. EBRD-KÖZGYŰLÉS

Figyelő Online - Brückner Gergely
2016.05.19  08:04   frissítve: 2016.05.18 12:08
mail
nyomtatás

Tisztségében megerősített elnökkel és immár 105 milliárd eurónyi összesített beruházással a háta mögött indul neki a következő négy évnek az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank. A kelet-közép-európai régióban 2016-ban és 2017-ben gyorsuló növekedést prognosztizál az EBRD éves közgyűlésének és méretes konferenciájának fő banki partnere, az UniCredit csoport.

Magyar szempontból is izgalmas momentumokat hozott május 11–12-én Londonban az EBRD (European Bank for Reconstruction and Development) éves közgyűlése és az eseményt kísérő, 1600 fős konferencia. Itt derült ki, hogy az év második felében a következő népes fórumát éppen Budapest rendezheti. A konferencián jól sikerült a magyar befektetési lehetőségekkel foglalkozó panel is. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter pedig a rövid londoni látogatásáb...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2016/20 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!

Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás
címkék: EBRDUNICREDIT

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.Trump harca

Egyelőre nem sok sikert könyvelt el a tabudöntögető új amerikai elnök, ami a gazdaságélénkítési tervére is árnyékot vet.

Mankó a hitelzűrzavarban

Fogyasztóbarát bankkölcsön

Bankból a katedrára

Rekordszámú gyereket sikerült elérni az idén a pénzügyi tudatosságra nevelő programmal.

A nagy meglepetés

Lakossági állampapír-vásárlás

top200